Lasagne ‘alla crudaiola’
Luikse balletjes met geroosterde wortelen en krieltjes
Tajine met kalfsschenkel, gedroogde vijgen en parelcouscous
Gegratineerde tomaten met geitenkaas
Konijn in mosterdroom met asperges en erwten
Empanadas met tonijn, wortelen en spinazie
Steak tartaar
Kabeljauw op z’n Vlaams
Naan
Aardappelpizza
Smileywraps
Pasta pesto met kerstomaatjes, rucola en krokant gebakken spekjes
Romige bloemkoolsoep met toast garnaal
Acili ezme dip
Linguine al ragù
Baked sushi met zalm, lente-ui en avocado
Wij koken en bakken graag samen met:
Duik de keuken in met onze tips en originele recepten.
Bij een kaasplank hoort uiteraard een lekker glaasje wijn. Maar welke wijn past bij welke kaas? Wij zochten het voor je uit!
Zelf kroketten maken die niet openbarsten? We leren je graag de kneepjes van het vak voor een overheerlijk eindresultaat. Dat wordt smullen!
Oesters openmaken lastig? Met deze instructies heb je het zo onder knie.
Raclette is supergezellig en de gesmolten kaas smaakt hemels lekker!
Zin in een gezellige picknick? Met onze picknick-recepten zit je picknickmand gegarandeerd vol lekkers.
Gratin dauphinois is een klassieker waar je altijd mee kan scoren. Met onze tips maak je zelf makkelijk de lekkerste aardappelgratin.
Het is de basis voor griezelige Halloween-decoratie of voor een lekkere gevulde pompoen. Met ons stappenplan is een pompoen uithollen een makkie.
Rosé heeft een frisse en complexe smaak en dat zorgt op gastronomisch vlak voor tal van mogelijkheden.
Niets brengt meer sfeer dan een stomende stoofpot. Ontdek de allerlekkerste recepten.
Wij geven je onze beste tips om je schotel gevarieerd te maken.
Zin om iets eenvoudig te bakken? Ga voor mug cakes! Je hebt geen bakvorm nodig en je bakt ze in de microgolfoven.
Geniet jij ook zo van een gezellige brunch? Laat je inspireren met heerlijke brunch recepten.
Een smeuïge ovenschotel is niet te versmaden. Deze moét je op tafel zetten!
Leer alles over marineren en ga zelf aan de slag met vlees, kip, vis, groenten en fruit!
Bouillon maken is lekker en makkelijk. Het is de perfecte basis voor zelfgemaakte soepen of sauzen. Maak je een grote portie? Deze kan je makkelijk invriezen voor later!
Gekruide peergranola, met gekaramelliseerde peren en plattekaas
Cashewcrèmedip met puntpaprika en jus van gebrande schillen
Vegan aspergesoep met gebakken tofu
Krieltjesburger
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven