Muffincornetto

Muffincornetto

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Snij het bakpapier in 28 dunne repen.

  3. Spuit de muffinvorm in met bakspray en laat drogen.

  4. Leg 2 repen bakpapier gekruist in elke muffinholte.

  5. Smelt de boter op een zacht vuur en laat wat afkoelen.

  6. Splits de eieren en roer de eidooiers met de suiker tot room. Voeg de gesmolten boter toe en zeef de bloem erover. Meng alles goed door elkaar.

  7. Klop de eiwitten stijf en spatel door het deeg.

  8. Vul de vormpjes en druk de hoorntjes er voorzichtig op.

  9. Bak 20 min onderaan in de voorverwarmde oven.

  10. Dek de hoorntjes af met aluminiumfolie en bak nog 10 min.

  11. Laat afkoelen en haal ze uit de vorm door voorzichtig aan de repen bakpapier te trekken.

  12. Verwarm het glazuur. Plaats de cornetto’s in een smal glas en druppel er glazuur over.

  13. Werk af met choco crispies.