Personaliseer deze site met de Spar uit jouw buurt

Bru parelende tafels
Sandwiches

Sandwichdeal

De promo’s van Spar laten je niet op je honger zitten. Nu zijn onze botersandwiches superzacht geprijsd. 10 stuks voor € 3 in plaats van € 4,50!
Bananen Chiquita

Bananen voor een peulenschil

Spar goes bananas! Want nu zijn onze Chiquita-bananen in promotie. Hét moment om je fruitmand te vullen met trosjes energie voor het nieuwe schooljaar.
Pak en Plak Boni selection

Plak en pak zelf je korting op alles van Boni Selection

Spar zorgt voor jou én voor je portemonnee. Want nu krijg je korting op Boni Selection. Hoeveel en op welke producten? Dat bepaal je zelf. Want jij plakt zelf je kortingstickers op de producten die jij wil!
Top deal tomaten

TOP DEALS: tomaten en Felix Sensations Surprise met vlees

Je Top Deal Card is weer je maatje bij Spar. Je to-maatje. Want nu krijg je 50 % korting op een kist tomaten. En ook de katjes krijgen meer: korting op de verrassend lekkere Felix Sensations Surprise met vlees. Snel naar Spar dus!

Colruyt Group roept Boni Selection Bio Quinoa (500 g) terug

Bij een interne controle werd een te hoog gehalte aan aflatoxine B1 vastgesteld in de quinoa (500 g) van Boni Selection Bio. Hebt u dit product gekocht? Breng het dan terug naar uw Colruyt, OKay, Spar of Bio-Planet. De teruggebrachte producten worden volledig terugbetaald.
Funny pisang en appelsiensap

Funny pisang + gratis sinaasappelsap

Hier is een reden om het glas te heffen: een gratis fles sinaasappelsap. Die krijg je bij aankoop van 2 flessen alcoholvrije Pisang van Funny. Alleen bij Spar.
Limoen

Mexicaans smaakreisje

Spar stuurt je naar Mexico voor een prijsje. Allez, je smaakpapillen toch. Want nu zijn onze avocado’s en limoenen in promotie. En bij aankoop van 1 pak wraps krijg je een tweede pak gratis. (w)Rap naar Spar dus!
Paraguayo perzik

Perziken voor een prikje!

Ken je het spreekwoord ‘zo plat als een perzik’? Natuurlijk niet, want het bestaat niet. Maar platte perziken bestaan wel! En bij Spar hebben we hun prijs platgewalst. Inpakken en wegwezen!