Personaliseer deze site met de Spar uit jouw buurt

Gratis soeptas

Koude rillingen? Een tasje soep warmt je meteen op. Bij Spar krijg je nu een soeptas gratis bij aankoop van 4 producten van bepaalde merken. Tas-t toe!

Olé olé: kalfsfricassee voor een prikje

Het is volop herfst! En dat zie je bij Spar op je bord … met een kanjer van een herfstpromo.

Ga gratis griezelen in een bangelijk tof pretpark

Spar doet je rillen van plezier … Want nu valt er een bangelijk tof dagje pret te winnen in Walibi, Bellewaerde of Aqualibi. Ontdek snel wat je daarvoor moet doen ... Als je durft?

TOP DEALS: frikandellen van Beckers en frituurolie van Boni Selection

Ook voor de snelle honger heeft je Top Deal Card een lijvige promo. Nu krijg je 50 % korting op een verpakking frikandellen van Beckers en op de frituurolie van Boni Selection. Zet de frietketel maar aan!

Kom dat proeven, kom dat proeven!

Bij Spar is er altijd van alles te ontdekken! Kom naar onze degustatiedag op zaterdag 22 oktober en ondervind ontdek wat dat precies betekent.

Het ruikt hier … naar een koffiedeal

De ene koffie is de andere niet. Daarom pakt ouwe gouwe koffie-expert Douwe Egberts uit met heerlijke espresso’s: L’OR EspressO. En bij Spar krijg je nu twee dozen van dit zwarte goud gratis bij aankoop van twee. Da’s geen slappe koffie!

Gratis: bakske vol met champignons

Bij Spar schieten de voordelen als paddenstoelen uit de grond. Nu krijg je bijvoorbeeld een bakje champignons gratis bij aankoop van drie Knorr-producten naar keuze. Haal er snel je bon voor in de winkel!

Worst voor een prikje!

Deze stunt van Spar zal je absoluut geen worst wezen! Nu zijn onze varkens-kalfsworsten messcherp geprijsd. ’t Is ‘for better and for worst’ bij Spar. ;-)

TOP DEALS: Sun & Sheba

Deze week leggen onze Top Deals je kat in de watten. Maar ook je vaat vaart er wel bij. Want je krijgt 50 % korting op de Délices du Jour van Sheba en op Expert All-in-One vaatwastabletten van Sun. Snel naar Spar!

Pizzzzzaaaatime!

Als er nu één iets is dat iedereen lust, is het wel pizza. Bij Spar koop je er drie voor de prijs van twee. Aan tafel, subito presto!