Wortelcurry met biefreepjes

Wortelcurry met biefreepjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de cashewnoten in een droge pan. Hak grof.

  2. Pluk de blaadjes van de koriander en hou apart, hak de steeltjes grof. Schil de wortelen en snij ze in stukjes van 3 cm. Verwijder de zaadjes en vliesjes van de chilipeper en snij fijn.

  3. Pel de ui en look en snipper fijn. Schil de gember en snipper fijn.

  4. Stoof de uisnippers glazig in een pot met olijfolie. Voeg look, gember, chilipeper, garam masala en komijn toe en laat even meebakken onder voortdurend roeren.

  5. Voeg de wortelen, tomatenstukjes en kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur 20 min garen.

  6. Schep de kikkererwten en koriandersteeltjes erdoor en voeg de spinazie beetje bij beetje toe en laat slinken. Kruid met peper en zout.

  7. Snij het vlees in plakjes. Verwarm de wok voor. Voeg wokolie toe en roerbak de plakjes vlees op een hoog vuur in enkele min gaar.

  8. Schep het vlees door de curry.

  9. Werk af met korianderblaadjes en grof gehakte cashewnoten.