Tarte tatin met appel & geitenkaas

Tarte tatin met appel & geitenkaas

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 210°C.

  2. Schil de appels en snij ze in kwartjes. Verwijder het klokhuis.

  3. Smelt de boter met de suiker in een pan die ook in de oven kan en laat er de appelkwartjes 10 minuten in karamelliseren.

  4. Verdeel de perenstroop over de appels.

  5. Meng de geitenkaas met appel en de zure room en verdeel over de gekaramelliseerde appels. Strijk goed open.

  6. Bedek met de bladerdeeg en druk de kantjes goed aan.

  7. Zet in de oven gedurende 20 à 25 minuten.

  8. Haal uit de oven, ga met een mes langs de kanten van de pan en draai om op een schotel. Eet warm of lauw, met of zonder bolletje ijs.