Kabeljauw met prei en mosterdsausje

Kabeljauw met prei en mosterdsausje

Allergenen

Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de prei en snij in fijne ringen. Schil de aardappelen en snij in kleine dobbelsteentjes. Spoel ze.

  2. Doe de prei en aardappelen in een schaal die in de microgolfoven kan.

  3. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met mosterd. Leg de stukken op de groenten.

  4. Schil de citroen en snij in schijfjes. Leg op elk stukje vis een citroenschijfje.

  5. Giet de vermout over de vis. Verdeel de boter in klontjes over de schaal. Kruid met peper en zout.

  6. Dek de schaal af en zet in de microgolfoven op 700 W gedurende 4 minuten per stuk vis.

  7. Haal de vis uit de schaal. Roer de saus goed door elkaar.

  8. Serveer onmiddellijk.